WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

21 October 2008

mee nak pulak.....

1st time mama tgk aqil nak dan mkn mee...sblum2 nie offer gaks dia makan mee tp langsung dia x mo...tapi mlm masa aku wat makn2 jamu member opis dtg mai umah aqil tetiba mintak mee nie...

Aku letakkan beberapa lai mee kosong dlm mangkuk...ingatkan aqil saja2 la kuis2 main cam biase...bukan nak makan....tgk2 dia makn abis mee yang beberapa lai tu je aku letak....alhamdulillah...terpegun tgk akhir nya nak gaks dia merasa mee yg kosong tu.....

Untuk pengetahuan uols la kan...aqil mmg x nak makan langsung!!!!mmg susah nak kasik dia mkn...dan x tau nak kasik dia mkn apa...tp bila tgk dia nak mkn mee syukur sgt2 tau!!!tapi takat beberapa lai mee tu je la dia mkn..nak tambah lagiks mmg dia dah xmo!!!!

Memang susah sgt la kalo nak tgk dia dpt mkn macm nie....salu dia akn main2 kuis2 je..langsung xmo masuk dlm mulut....tapi kali nie ada gaks naluri dia nak merasa mkn mee yea....

Cedap kan mkn sayang...kalo aqil nak beso aqil byk mkn tau!!!cayang anak mama nie....

so layantzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

huiiii
mama aQil masak sedap la tu sapai aQil terbukak ati nak makan tu
hihihih

yantz..kids memang camtu
ntah² sbb td tu dia tgk guest dok makan
so, dia pon excited nak menerai la

bebudak kan suka meniru