WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 September 2008

pi nilai3

Minggu lepas punyer citer la nie yea....

Keadaan yg lengang di nilai3...
Rabu minggu lepas pi anto aqil ke klinik pakar spital serdang sbb mmg ada appointment kat sn...sori lor gambo xde ms kat klinik tu sbb aqil x reti duk diam....

Byk kedai yg kitorang x masuk...lalu-lalu & tgk2 camtu je...

So pas aje abis urusan c-up aqil..aku n aby plan ke nilai3 sbb aku nak cari karpet & pokok bungee....pie home deco mart tu..tp hampeh nyer la...bangla tu x kasik aku nak beli pasu...bengong ke apa? kalo x kasik org beli jgn letak pasu tu kat ats rak2 tu...hangin je..last2 slps aku wat taktik menipu konon aku nie reporter dr pengguna, last2 dgn muka meggelabah x hingat dia kasik gaks aku beli pasu tu....saborrr je la...

aQil pon boring je masa nie...
Pas aje aku menyopping kat kedai home deco tu...jln2 la pusing2 jap kat kedai2 nilai3 tu...konon nak cr kan bju melayu aby..tp xde plak yg cantik,ok & berkenan di mata,,,jenis stok2 yg berkurun lama punyer diorang jual..

.Kitorang x beli apa2 pon...groceries je lorrrr....

so sbb ari pon panas2 mendung kitorang pi merewang kat sana pon x sampe 2 jam....pastu balik lor...aby pon pose kan..mmg letih arr kalo apa yg kita nak cari x dpat kan??


so layantzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

nilai3 said...

Hi, just dropped by and please allow me to share something useful to everyone here.
I have found some interesting site which is having useful shops layout at nilai 3. It helps those who want to shop in Nilai 3.
Nilai 3 wholesale centre
All Shops at Nilai 3
Textile walk shops at Nilai 3
Map to Nilai 3 from Nilai toll gate
Map to Nilai 3 from Mahkota toll gate
Enjoy~