WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 September 2008

backdated : melayan ke sogo

Nie backdated entry...( ntah camner leh lupe plak entry nie...)
Masa nie abang aku yg duk kat perak tu dtg kl...dtg kl semata2 nak shopping baju raya kat sogo..apsal ntah la org2 luor dr kl nie suke nau shopping kat sogo tu...bagi aku barang2 kat sogo tu biase je..especially baju2 budak...ntah arr aku mmg jarang la bershopping kat sogo tu...melain kan bershopping time bukan waktu perayaan ok la...Masa nie aku pon mls gaks nak join abg n kakak2 aku pi sana...sbb kebetulan ms tu mmg sogo tgh sales gilos..so pie pon mmg memakan ms yg berjam2 nak sampe ke sogo tu...aku pon pelik la...punyer la ramei nyer umt nak pi sogo semata2!!!ngan parking full nyer adeiiihaiii...smue parking kat pertama n sogo full!!!
ntah berapa kali adik aku pusing2 nak cr parking akhir nyer dpt gaks parking...raser cam x berbaloi je pi sana dlm keadaan kl yg jem teruk!!!!spt biase aku mmg la blurrr kalo pi sogo nie..x tau nak beli apa...bukan apa...bagi aku walopun sales mcm mana pon baju kat sogo nie ttp sama...so kebetulan masa tu sogo tgh sales baby kiko...tp aku langsung x berkenan!!!so satu apa pon aku mmg x beli la...

pas aje melayan kakak2 n abang aku bershopping aku pi lepak kat fud cort...mkn2 la...dah lapor gilos nunggu diorang bershopping sakan...kebetulan kat fud cort tu kan ada air terjun...so aqil xcited nak tgk air tu ngan sepupu dia si yasmin...yang kitorang nie pulun melantak. aby la yang tukang melayan aqil sbb ms tu aku pon dah x larat...hehehehe x larat sbb aku x beli apa2 pon :( hehehehe...

so layantzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

wansteddy said...

soping kat sogo bio masa member card sogo baru marbeles! tp xleh nk lwn rege warehouse la mmg mahal sket.. aku xsuka makan kat foodkod sogo pastu aku xsuka surau sogo... dah la kecik kotor plak tu... tah bila la dorg nk upgrade surau kat sogo ni... koman2 watla mcm kat KLCC tu.. besar n selesa.. pelanggan sogo pon kebanyakannya org melayu.. xprihatin langsung pihak pengurusan sogo ni!