WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 September 2008

lagi..ngan bebear dia...

Aqil nie kan pantang sgttttt kalo mama usik2 kat dia konon peluk2 bebear dia..amatt jelesss ok!!! sabor je la tgk gelagat aqil nie...kuat jeles tul la anak bujang mama nie!!!!

masa nie dia dah rampas bebear nie dr tangan mama...
" nie bebear aqil tau...mama x leh cayang bebear..aqil je sorang leh cayang!!!"

Pastu dia cepat2 bwk lari bebear tu....hahah lawak le masa nie...
"cepat bebear...kita jgn kawan mama!!!mama tu garang tau!!!"

Tengok tu dia konon xmo langsung mama amik bebear dia....
"kita duk main2 kat sini yea bebear....."

Pastu dia nampak mama wat dek ej kat dia..dia pi main cap le plaks....pastu bwk beber atas sofa nak bagi beber baca buku....Pastu ajak beber tgk tv..padahal tu bukan remote tv...tu remote kipas le aqil....

tu la citer aqil setakat nie...nnti ada citer baru kita story the mory lagi eks.....suke tgk aqil masa nie...cam budak baik je......hehehe tp aqil mmg gud boy....


so layantzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

lor....tu dia ehhh
main ngan bebear plak
nanti dia besar esok kasi dia tgk...harus dia malu...
ehhehe


lor yantzz weihhh....gile betul w/h sales kat sana ek
kat penang ni x penah ada
kalau ada
harus kak farah ler antara yg memula terpacak kat situ
kalau takat rm6...memang x yah pikir panjang
main rembat je
mmg x nyesal eihhhhhhh...
nak kasi present lat org pun bole!