WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 July 2008

sakit kepala gilos!!!!

semalam aku MC lagi deh...kepala aku nie dah nak masuk 2 minggu sakit la ya amat!!!belah kiri pulak dia tangkap..mmg macam nak pecah dah kepala nie nahan kesakitan yg amat sangat...smlm aku sampe nangis2 x hingat sbb mmg terlalu sakit utk menahan..dah telan panadol pon x jalan...aku mmg dah siap2 nak pi opis pagi tu..tp baru nak kuar rumah je kepala dah berbingit2...pastu raser cam nak pensan pon ada...aby plaks dah kuar umh pi keja..so aku pon tel adik aku suh anto aku pi spital..ye la kan dah nak 2 minggu aku nyer kepala berdenyut2...harus la aku kena pi cek mana tau ada apa2 ke..riso gaks...

mmg aku ada migrain...tp sblum2 nie kalo mkn ubat je dah okeh..dan xde la selama camnie berturut2 sakit nyer!!!smentara nak tunggu adik aku amik bwk spital aku dah siap nangis2 bagaiii cam dak kecik pon ye...bayang kan la camner raser sakit kepala yg amat sgt...mmg menangis lorr...so aku pon tel aby ckp nak pi spital...bila aby dngr sore aku tersedu sedan dia pon naik riso la kan...dia ckp tunggu dia je la..bior dia yg anto...aku pon cancell la ngan adik aku...kang tunggu adik aku mau berjam2...

so kitorang pon pi spital serdang..dgn harapan spital tu cepat & pantas le...rupa2 nyer lembab nak mampos!!!dari kul 10.30 aku register sampe kul 3 ptg baru habis!!gilo kan? dah la masa tu aku nyer kepala dah nak pecah je aku raser!!!tp aku amat kecewa...bukan apa..selalu kalo aku pi c-up sakit kepala...tekanan darah aku mesti tinggi...nie doc tu ckp aku normal..darah ok...tekanan darah pon ok..x demam...maybe dia ckp cermin mata aku kot yg kena pi cek...dia cakap aku normal...aby pon cam pelik...pastu doc tu kasik aku ubat injection yg amat melalok kan...so odway balik umah aku pon tido je la...

pastu aby suh try perubatan cara tradisional...so ptg tu gaks kitorang pi bangi jumpe ustaz yg pandai ubat2 nie..sepupu aku yg tolong bwk kan...so ustaz tu pon ubatkan la aku...mmg masa tu kepala aku berdenyut2 lagi...pas aje ustaz tu baca2 sembur-sembur...aku raser Ya Allah!!!lega sesangat!!!ringan aku raser kepala aku nie....tapi ustaz tu x cakap apa2...dia cakp aku sakit biase je...dia suh aku minum air penawar dan selawat....

tp aku bukan nak ckp apa la...mmg sblum nie aku x penah sakit kepala camtu sekali!!!aku raser mesti ada something kat kepala ku nie...jin ke kan?aku caya gak benda2 halus nie smue...mana lah tau kan?dia nak bertenggek atas kepala kita....

pastu ustaz tu ckp amalakan zikir & selawat...insyaallah benda2 tu smue x ikut kita...

so layantzzzz je la eh....

1 tukang karut:

wansteddy said...

owh...aku ada game tu skrg...kalu ko nak meh le kat meja aku...game ni quit beratkn pc sket tp nak main mmg besh...jom la jd geng the sim...best wooo....

aku ada gak bawak sikecit tu nek atas...tp time nk wat ot je la...nk bwk time opis hour kang kne perli2 lak org2 sini...ko phm2 sndri je la...meeting td pn aku skali terasa beb...tego2 psl nursery wakaka....