WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 July 2008

rini ari jadik ku!!!!

"Hepy birthday to me!!!" sape nak wish dipersilakan la yea...x kena bayo pon...kekekek...
so skg umo aku pon dah meningkat kan?tapi ati & jiwa masih muda..ala2 belia remaja gitu...kweng...kweng..kweng...perasan tul!!!!

so sape nak kasik adiah leh arrr kasik...jgn malu2...(eee x malu nyer aku!!!)...
smlm amat bahagia aku raser...sbb aby orang pertama yg wish my buffday!!!salu dia agak terlambat skettt arrr..tp smlam tepat je kul 12...siap count down lagiks...dia wish kat aku!!!amat terharu beb!!!siap suh aqil wishkan sekali...tp masa tu aqil plak tgh badmood...sbb mlm tadi kitorang baru sampe kl dr perak...amat letih..pastu budak tu x brp sehat plak...

tp aby x putus asa gaks..sblum tido dia suh aqil salam & kiss aku!!apa lah yg aqil paham kan? dah mmg rutin hari2 dah sah2 sblum tido dia akan salam..so xde la dia pelik kalo nak salam & kiss ke apa...mmmm..tgh berdebor nie..taun nie ada surprise ke x???x mengharap pon...kekadang aby tu bertindak tanpa diduga...xleh nak bc pikiran dia...kita tungggggguuuuu je la yea....:))

so layantzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

PuteriSatu said...

Happy Belated Besday...dari akak n Family...semoga panjang umur..dan dimurahkan rezeki....

farah said...

lor....besday kamu ke...!?
hepi belated besday !!!
adiah? x yah le...dah besaq panjang dah !!
muda lagi yea....baru 27tahun!
:P

huiiii...byk tul entry yg kak farah ketinggalan....
slalu masuk x tgk entry coca cola
ni skali dia main hangin nak updet...
tu dia ehhhh...........

putih mlepak no aQIl...raMbut pon perang cam anak mat salleh
dah minum scot emulsion...good boy
budak mesti suke kan nye
coz dia rasa limau gitu....

hehhee..suke nye tgk aQil nak car bawak bear² dia
x kan aQil main bear kot...ni sure...
mama yg punye ni....!


hehhe...best le...agak nye dpt adiah apa dr hubby
bertuahhhh oooo....dpt hubby yg suka buat surprise..

wanie said...

mama aqil,..
jumpa kat blog pulak...Happy birthday...

wansteddy said...

ooo..lmbt aku wish nih...epi belated besday....hadiahnya kne tgu thn depan la pulak...kekeke.....