WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 June 2008

nie la krim tu....

sales girl tu ckp..vit E bagus tuk kulit yg kering...so pakei sekali satu ari sblm tido..sbb serum nie fungsi dia tuk mebaik pulih & menyerap ke dlam kulit agar kulit kembali segar, putih dan bergetah...hahahaha

Nie 1st time tau aku membeli krim muka yg paling mahal dlm idup aku....rega nyer 66.00 mmg le mahal bagi aku....sbb aku x penah meboroskan diri membeli benda2 nie ngan rega yg mahal...nie terdetik beli pon sbb aku raser kulit muka aku nie kering..so bila tgk kakak opis aku nie pakei..oh ye nama dia k.pah...terus aku jatuh chenta...sbb muka dia mmg lain..pastu duk la kitorang ty apa yg dia tepek kat muka dia...pastu dia pon ckp dia beli benda alah nie...wah..aku pon tingin gak la kan...ntah kenapa tiba2 nak jadik lawo..hahaha...

bukan apa tau..semenjak aku keja aku x penah membeli brg2 camnie yg mahal2..salu gune avon je...kan murah...raser cam x berbaloi le beli mhal2 kan?aku nie kan penjimat hehehe...so kali nie k.pah ckp brg2 body shop nie mmg mhal.....tp tahan lama...ha yg tahan lama dan yg lambat abis tu la yg aku suke dengar...tanpa pikir 88x aku pon belasah arr beli gaks..bila dah beli kan nak pakei punyer la sayang...takut abis cepat..heheh apa la aku nie kan? so tiap2 mlm sblm tido aku akan pakei ini krim...aby plak dia leh ckp apa tau?eh..muka ayang berseri2 la...
hehee..dah lama x dgr aby ckp camtu tau...masa mula2 kawin dulu salu sgt dia cakap muka aku nie berseri2...ntah2 dah pas kawin dah x berseri ke?hehehehe...

so layantzzzz je la eh...

1 tukang karut:

~ farah ~ said...

wowww... i like the way u posting all da entry...
slamba gitu!
hehhehe...tul tu...brg BS ni...rege mahai sket
hehehe...tp memuaskan! tau x, farah penah beli deodorant dia pon...rege mmg le 4 5 kali ganda ngan nivea tu..
tp...the result is....superb !
bau wangi...kita pon selesa...
skang ni pon, farah dok pakai hand lotion BS tu...ntah le...guna tiap ari pon x abis-abis lagi..
bau wangi...x bminyak plak tu

hehehe...yup...guna line lagi save dr prepaid...coz prepaid ni, dia xde monthly fee...tp dia charges tang tiap kali kita wat called out.
ade charges tersembunyi...
dulu farah guna prepaid pon..2X topup dlm sbulan...dah kena rm120
tp bile guna line...rm80 je...
dah ler leh sembang lamaaaa gilo..save pulak

hehehe..bab nak shopping benda lain...tetiba tershopping baju anak...mmg sama la kita
nak plak tgk yg harga mmg murah...tp bkualiti..
hehehe
the mall mmg slalu ade sales camtu kan
satu lagi kat sogo..mmg rambang mata!