WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 June 2008

mengantuk gila okeh....

Ya Allah arini mmg aku ngantuk sesangat!!!!dr pagi sampe ke opis aku mmg malas sgt nak buat keja...mata nie mcm digam2..lentok gile!!!pas b'fast lagi la bertambah ngantuk...konon pg1 td nak update blog nie..nak citer satu menda..tp dah disebabkan ngantuk ya amat sgt..aku xde mood nak menaip...pas aje aku settle kan keja aku baru aku leh nak menaip..nie pon konon nak ilangkan ngantuk yg tahap maksima le nie..

aku raser cam nak tido je..tadi ms break dpt le aku tido sejam...tu pon x puas sbb dak sebelah aku nie dr kul 12 sampe la nie...duk wat bising memprint benda apa ntah,,,,ganggu aku nak titun jek...sakit otak tau bila x dpt tido ngan nyenyak nyer...lagi sejam je nak balik nie...yeya!!!!balik kang nak tido puas2!!!
esok cuti kan??layantzzzz je la

1 tukang karut:

yong said...

salam...
Yong pernah gak masa kat opis..tgh study2 b4 masuk kelas...kusyuk gilers tertido..sambil pegang pen.. hehehe